Company

wie we zijn

We zijn een jong dealerbedrijf, dat opgericht is in maart 2020. Momenteel zijn we nog volop in ontwikkeling. Ons hart bevindt zich in Antwerpen. Voorlopig werken we al samen met mensen uit vier Europese landen: België, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Victor is de lijm van het bedrijf. Ondanks dat hij ook nog studeert naast zijn werk, houdt hij zich al jaren bezig met het verbouwen en verkopen van allerlei auto’s in België.

Eline is studente in België. Ze werkt samen met Victor aan de opbouw van het bedrijf.

Daniël zit al jaren in de autowereld. Hij is een Duitse autohandelaar en wilt nu ook uitbreiden door exclusieve Braziliaanse Volkswagens aan te bieden in zijn land.

De Duitser Mike is kinesist van opleiding. Variatie in het leven vindt hij belangrijk, vandaar deze additie op beroepsvlak.

Guillaume is een race-instructeur uit Frankrijk. Hij is heel zijn leven al gepassioneerd door auto’s.

Francesco is ook vertrouwd met de autowereld. Hij houdt zich al langer bezig met de verkoop van exclusieve auto’s in Italië.

wat belangrijk is

De nadruk wordt voornamelijk gelegd op de klanttevredenheid. Door een goede service te bieden, proberen we dit doel te bereiken. Wij willen al onze klanten een zorgeloze aankoop van een door hun uitgekozen Braziliaanse oldtimer kunnen garanderen.

wat we doen

Wij zoeken, importeren en verkopen Braziliaanse Volkswagens. Vaak is het een langdurig en vermoeiend proces dat men zelf moet doorlopen. Net om deze reden bieden wij het totaalplaatje aan, alsof het een kant-en-klaar gerecht is.

hoe we dit doen

We werken volgens een vierstappenplan …

STAP 1

Een Volkswagen in goede staat vinden we in Brazilië. We hebben voor deze selectie een zelf-opgestelde checklist.

STAP 2

Een klant beslist een Volkswagen te kopen, dus deze wordt geïmporteerd naar de haven van Antwerpen. Uiteraard gebeurt het transporteren per schip.

STAP 3

Eens aangekomen in Antwerpen, wordt de Volkswagen daar gededouaneerd.

STAP 4

Indien de Volkswagen voorbestemd is voor een klant uit een ander land dan België, zal de wagen vanaf Antwerpen verder getransporteerd worden naar dit Europees land.